Stopaq

In september 2010 heb ik op verzoek van reclamebureau La Compagnie de artikelen aangeleverd voor de Investors Times, een krant uitgegeven door het bedrijf STOPAQ. Stopaq levert wereldwijd leidingisolaties, om zo de invloed van roest en waterschade te minimaliseren. Hier kunt u de Investors Times lezen. Tekstueel is bijna de gehele inhoud van mijn hand. Op de energiebeurs in Hong Kong is de krant verspreid.

Tjibbe Joustra (NCTb)

Op 17 januari 2012 werd ik benaderd door Kees Janssen Theatre Productions om een speech te schrijven voor Tjibbe Joustra. Op een groot congres zou formeel afscheid worden van Henny Lodewijks. Na Fred Teeven zou Tjibbe Joustra hem toespreken, namens de Raad van Toezicht, Raad van Bestuur en de medewerkers van LSG-Rentray. In een tijdsbestek van zes uur, met veel intensief bellen, onderzoek, lezen en schrijven kon ik om half acht ’s avonds het eindresultaat beschikbaar stellen. De speech werd voorgelezen door Tjibbe Joustra op 19 januari 2012 en was een succes. Een leuke klus!

Erkenning, gezag en omgang

Voor een klant ter voorbereiding van de gang naar het Europese Hof het erg dikke dossier samengevat aangaande omgang met een kind na scheiding. Als extra probleemstelling werd helaas de seksuele geaardheid van de vader hierin betrokken. De samenvatting is afgeschermd met een password.